Waarom Kanjers?

Betaalbare schoenen

Achter Kanjers zitten mensen die al tientallen jaren ervaring hebben met kinderschoenen, die mensen hebben maar 1 doel en dat is mooie kinderschoenen maken met kwaliteit en tegen een normale en betaalbare prijs. De beste prijs / kwaliteit verhouding die mogelijk is, dat is ons doel!

Kanjers schoenen worden als volgt opgebouwd:

  • Bovendeel: sterke materialen worden hiervoor gebruikt, die bestand zijn tegen bijna alles wat kinderen nou eenmaal doen met schoenen.
  • Voering: Is altijd leder, met de ademende eigenschappen en de nodige comfort voor de voet.
  • Zool: Deze worden gekocht bij de beste leveranciers. Deze zolen bieden stevigheid maar zijn ook buigzaam. Zodat er sprake is van een goede afwikkeling van de voet tijdens de loop.

Naast deze goede eigenschappen worden Kanjers schoenen geproduceerd in Europa, wat ervoor zorgt dat deze schoenen 100% onder Europese normen worden gemaakt. Altijd zo goed mogelijk en verantwoord voor mens, dier en milieu. Daarnaast gaan wij voor goedkope vrachtkosten, geen voorraad, geen overbodige kosten en geen overdreven winsten. hierdoor kunnen we de prijs met ongeveer 30-40% drukken zonder bezuinigingen op de kwaliteit !!

Dit alles maakt Kanjers tot een betaalbaar topmerk. Wij wensen u dan ook veel plezier met uw aankoop!!

Geschiedenis

De grondlegger Gerardus Zandbergen startte al in 1930 zijn eigen schoenenwinkel. Deze winkel zat in Spakenburg, een oud vissersdorp. Gerardus Zandbergen verkocht zijn handgemaakte schoenen aan lokale klanten, maar ook aan veel toeristen. Sindsdien heeft de Zandbergen familie altijd in de schoenen industrie gewerkt. De schoenenwinkel bestaat nog altijd in Spakenburg.

Spakenburg bevat veel cultureel erfgoed en geschiedenis door de oude en belangrijke vissers invloeden. Nog altijd wordt Spakenburg dagelijks bezocht door de vele toeristen. De oudere generatie loopt nog steeds in klederdracht en op de Spakenburgse dagen doen ook veel van de jongere generatie mee. Zo wordt dit cultureel erfgoed in stand gehouden.

Het gevoel voor schoenen en mode is de reden geweest dat de nieuwe generatie van de Zandbergen familie in de voetsporen traden. De zoon van Gerardus Zandbergen, Albert (Ab) Zandbergen, begon in de vroege tachtiger jaren met het ontwerpen van schoenen. Dit bleek een succesvolle onderneming te worden door de bestaande kennis en vakmanschap te combineren in schoenen. Inmiddels zijn de zonen van Ab, Gerard en Bernhard, aan het roer van het bedrijf en is de jongste telg Albert ook toegetreden. Zo blijft Zandbergen Footwear echt een familie bedrijf.

Een uniek standpunt

Aan het einde van de 20e eeuw werd Zandbergen Footwear opgericht. De kennis en passie voor schoenen zit in de genen van de familie. Hier worden schoenen ontworpen en geproduceerd op basis van alle jaren kennis en ervaring. Zandbergen Footwear is erin geslaagd om fantatstiche producten te ontwikkelen met perfecte pasvorm en flexibiliteit. Zandbergen Footwear maakt mode comfortabel, wat een uniek standpunt is voor deze periode. Aangename schoenen om te dragen met een fantastisch ontwerp!

De perfecte match

Aan het begin van 2000 besloot Zandbergen Footwear om de opgedane kennis en ervaring te delen, om zo schoenen te produceren voor kledingmerken. Deze kennis, uitgebreid netwerk en de mogelijkheid om te ontwerpen met en voor onze partners werd een perfecte match.
Daarnaast voorzien we in de mogelijkheid om de schoenen ook via de retail te verkopen, zodat naast de Benelux ook de rest van Europa de schoenen kan kopen. Dit om maximale resultaten te kunnen boeken. Hierdoor kunnen we een unieke service bieden voor de textiel en schoenen industrie.

De mogelijkheden voor schoenen bij Zandbergen Footwear zijn eindeloos. Tegenwoordig wordt er samengewerkt met meer dan 12 labels en produceren wij wereldwijd eerlijke producten in meer dan 28 fabrieken. Het is hierdoor mogelijk om collecties te maken die precies passen bij elk label, met een Zandbergen twist.

“Design met passie, produceer met kennis en verkoop met liefde”

Leave a Reply