Tips

Hoe kun je een kind het beste laten passen?

Laat beide kindervoeten regelmatig meten. Meestal is de éne voet groter of kleiner dan de andere. Pas daarom altijd met beide voeten.

De hiel van de voet moet gesloten zitten in de hak van de schoen, de hiel mag niet slippen. Laat uw kind daarom altijd met beide schoenen aan een stukje lopen.

Neem altijd schoenen die lekker en comfortabel zitten. Schoenen die niet goed passen, kunnen problemen veroorzaken in een later stadium.

Schoenen  koopt u het beste aan het eind van de middag als uw voeten wat opgezet zijn. Neem de tijd om ongestoord en ongehaast te kunnen passen. Bel eventueel de winkel wanneer dit het beste kan.

Loop bij het passen van schoenen ook eens over een harde ondergrond. Dat geeft een ander beeld dan lopen op vloerbedekking.

Hoe kun je jouw schoenen het beste onderhouden?

De meeste leersoorten zijn vatbaar voor vlekken, vraag altijd advies in de winkel waar de schoenen zijn gekocht.

Een schoen van leder ademt en neemt ook vocht op. Uw schoenen hebben af en toe rust nodig om te drogen en te herstellen.
Wees voorzichtig met versiersels en ritsen, deze zijn altijd kwetsbaar. Begeleid een rits in de lijn zoals die loopt. Open en sluit een rits altijd volledig.
Vuil verwijderen met lauw water en groene zeep, goed laten drogen niet te dicht bij de kachel, daarna borstelen en weer behandelen met een goede spray of kleurloos leervet.
Metallic materialen zijn gevoeliger voor beschadigingen dan nubuck of glad leer, houd hier rekening mee.

Waar kan ik ze kopen?

Op de “Waar te koop” pagina kan je winkels bij jou in de buurt vinden die Kanjers verkopen. Als je een bepaald model gevonden hebt op de website, bel dan vooraf met de winkel van jouw voorkeur of ze de schoenen daadwerkelijk hebben.

Elke winkel heeft namelijk een eigen Kanjers collectie. De collectie zal uitgebreider zijn dan op de website, dus het loont altijd om even te gaan kijken!

Kan mijn winkel ook vermeld worden?

Winkeliers met Kanjers in hun winkel kunnen zeker op de website vermeld worden. Neem contact met ons op via het contact formulier of stuur een e-mail naar sales@zandbergen-footwear.nl

Leave a Reply